Bereczki Zoltán & Szinetár Dóra
Menü
 
Kövessétek az oldalt

Facebook
Twitter
Hotdog
Network

 
Bereczki Zoltán
 

Albumok

Cikkek 

Dalszövegek

Extrák

Életrajz

Fellépések

Interjúk

Képek

Letöltések

Linkek

Szerepei

Bereczki Zoltán & Szinetár Dóra
 

Albumok

Cikkek

Dalszövegek

Extrák

Fellépések

Számláló
Indulás: 2007-08-02
 
Hírek

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

„Olyan jó lenne, ha nem csak egy életbe kellene mindezt belesűríteni...”

  2014.09.25. 11:49

Beszélgetés Bereczki Zoltán előadóművésszel Bereczki Zoltán színész, énekes, zenei producer, apa és még sok minden más. Összetett személyiségéről, sokoldalúságáról bizonyosodhattunk meg abból a beszélgetésből is, amelyet a szabadkai városnapi fellépése előtt folytattunk vele.A szakma iránti szerelem, a kielégíthetetlen kihívásvágy, a világ felfedezése utáni rajongás legalább akkora szerepet kap az életében, mint a humánum, mely közszereplőként és magánemberként egyaránt fontos számára. De beszéljen erről inkább ő maga...

Nyereményjáték!

  2014.09.25. 11:39
Részletek a cikkben.

Együtt mulat az éjszakában Majka és Bereczki Zoli

  2014.09.25. 11:20

Ők aztán tényleg furcsa páros! A jó- és a rosszfiú olyan szoros barátságot kötött, hogy egy ideje már nemcsak a Sztárban sztár stúdiójában lógnak együtt, hanem a budapesti éjszakában is.

Majka és Bereczki Zoltán egymásra talált

  2014.09.25. 11:14

A Sztárban sztár rosszfiúja, Majka és a mindig visszafogott Bereczki Zoli együtt járják a pesti éjszakát. This is a beginning of a beautiful friendship! :)

Klipforgatás, rajongókkal!

  2014.09.25. 10:59

A Játékkészítő: Álmodd meg a csodát!

Bereczki Zoltán fotó feltöltése

  2014.09.24. 16:52
A cikkben megnézhetitek, milyen fotót töltött fel ma (2014.09.24. Szerda)a hivatalos Facebook oldalára.

Top20 magyar szerelmes dal - 2014.09.24

  2014.09.24. 16:40
A cikkben látható listában Bereczki Zoltán dalát is megtaláljátok.

Szerepelj klipben Radics Gigivel, Király Viktorral, és Bereczki Zolival!

  2014.09.24. 16:30

Soha vissza nem térő alkalom: néhány szerencsés rajongó ott lehet A Játékkészítő című szuperprodukció fináléjának klipforgatásán, Radics Gigi, Bereczki Zoltán, és a Király testvérek társaságában.

A Játékkészítő: klipforgatás és rajongók

  2014.09.24. 16:25

Soha vissza nem térő alkalom: néhány szerencsés rajongó ott lehet A Játékkészítő című szuperprodukció fináléjának klipforgatásán, Radics Gigi, Bereczki Zoltán, és a Király testvérek társaságában.

Vegyél részt a Játékkészítő musical klipforgatásán!

  2014.09.24. 16:19

Csodák pedig vannak. Aki nagyon akarja és hisz benne, beteljesedik az álma. Röviden erről szól az év talán legnagyobb szuperprodukciójának kikiáltott, A Játékkészítő című pop-musical, amit december végén mutatnak be, mások mellett Alföldi Róbert, Pokorny Lia, Szabó Győző és Nagy Feró szereplésével.

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Szinetár Dóra
 

Albumok

Cikkek

Dalszövegek

Extrák

Életrajz

Fellépések

Interjúk

Képek

Letöltések

Linkek

Szerepei

Szinetár Dóra & Bereczki Zoltán
 

Interjúk

Képek

Linkek

Letöltések

Óra

 

Szeretnél egy fansub csapat tagja lenni? Ha tudsz mangát szerkeszteni, vagy jó vagy angolból, jelentkezz!    *****    nerd világom. | <3 | nerd világom. | <3 | nerd világom. | <3 | nerd világom. | <3 | nerd világom. | <3 | nerd világom...    *****    Így lehet 36 millió forintod. Nézd meg ebben a videóban!    *****    *OKTÓBERI NYEREMÉNYJÁTÉK* "IDE MINDIG ÉRDEMES BENÉZNI!" Picur Mini ABC Nyitva:mindennap 5-21h-ig Bp. IV. Nádor u. 87    *****    Egymillióan az internetadó ellen - Nemzeti összefogás az internetadó bevezetése ellen. Like-old facebook oldalunkat. - Egymillióan az internetadó ellen - Nemzeti összefogás az i    *****    Regisztrálj a szamlazz.hu-n és használj egy kiváló, naprakész számlázó szoftvert akár teljesen ingyen!    *****    ILYEN OLDALT MÉG NEM LÁTTÁL!!! NEM MERED MEGNÉZNI!!! :O ILYEN OLDALT MÉG NEM LÁTTÁL!!! NEM MERED MEGNÉZNI!!! :O HIHETETL    *****    http://littleblackfashion.blog.hu. Minden ami divat!    *****    ARROW OLICITY EGY RAJONGÓI OLDAL FELICITY&OLIVER KAPCSOLATÁRÓL ARROW OLICITY    *****    Térburkolat készítés - Kertépítés - Víz-, gáz- és központifûtés szerelés    *****    Tetõfedés - Kõmûves munkák - Festés - Burkolás - Villanyszerelés - Speciális tisztítás    *****    Dokumentummentés - Helyreállítás - Építés - Bontás - Felújítás - Házépítés - Lakásfelújítás - Generál kivitele    *****    Penészmentesítés - Épületszárítás - Palabontás - Szagtalanítás - Ózonkezelés - Fertõtlenítés - Könyvek tisztítása    *****    Mûszaki eszközök tisztítása - Gépek tisztítása - Koromeltávolítás - Kármentesítés - Tûzkár utáni takarítás - Ért&eac    *****    Tûzkármentesítés - Vízkármentesítés - Azbesztmentesítés - Ipari tisztítás - Bútorok tisztítása - Mûszaki eszközök tisztít&a    *****    {BLOG} - Elõre felnõtté válás útján, ami hót' ziher, hogy tele van buktatókkal - {BLOG}    *****    A tenyeremben a hullócsillagok, mint hunyorító durcás kismadár*-eszmefuttatások egy gimnazista lány klaviatúrájából-KATT    *****    SZÍNHÁZ!!! Békés Pál: A nõi partõrség szeme láttára címû komédiája a Kispesti Vigadóban 2014. október 18-án 19 órakor!    *****    SZÍNHÁZ!!! Békés Pál: A nõi partõrség szeme láttára címû komédiája a Kispesti Vigadóban okt. 18-án 19 órakor!!!    *****    MERCEDES LAMBRE | a VIOLETTALudmila-ja | MERCEDES LAMBRE | a VIOLETTA Ludmila-ja | MERCEDES LAMBRE |