Bereczki Zoltán & Szinetár Dóra
Menü
 
Kövessétek az oldalt

Facebook
Twitter
Hotdog
Network

 
Bereczki Zoltán
 

Albumok

Cikkek 

Dalszövegek

Extrák

Életrajz

Fellépések

Interjúk

Képek

Letöltések

Linkek

Szerepei

Bereczki Zoltán & Szinetár Dóra
 

Albumok

Cikkek

Dalszövegek

Extrák

Fellépések

Számláló
Indulás: 2007-08-02
 
Interjúk
Interjúk : Bereczki Zoli: "a menedzserem vette észre, hogy van egy"

Bereczki Zoli: "a menedzserem vette észre, hogy van egy"

  2015.03.28. 13:44

Ideálokról, karrierről, szépségről beszélgetett Bereczki Zoltán a veol.hu riporterével a IV. Csajos Napon.


Már két perce lejött a színpadról, de még pörög: járnak a lábai, hadar és pakol, de eszeveszetten. Azt is megtudom: a nagy sietség oka, hogy máris késésben vannak egy másik fellépésről, tehát igen sűrű a program.
Még mielőtt feltehetném az első kérdést Zoli elkezd szabadkozni: Bocsássak meg, de át kell öltöznie interjú közben, majd amikor látja, hogy kissé eltátom a számat, mosolyogva hozzáteszi: nyugodjak meg, csak az ingét veszi le, ami alatt trikó is van.
Először a női szépségről esik szó, egész pontosan arról, hogy számára mitől lesz gyönyörű egy nő?
–- A belső egyensúlytól, ennyi a recept, az önazonosság mindenek előtt fontos. Ha ránézek egy nőre, én először a szemét látom meg. Abból jön az első impulzus, onnantól dől el, hogy megnézem-e jobban, vagy sem –- avat be a titokba Bereczki Zoltán, akit ezért azonnal arról faggatok, milyen az ő személyes álomhölgye? Rögtön nevetni kezd, próbál kitérni, de azért a sok körítés mellett ott a válasz:
–- Orsi, a menedzserem vette észre, hogy van egy típusom: a barna bőrű, barna szemű, barna hajú lányok - részletezi végül.
Ezután a munkáról kezdünk beszélgetni. Megemlítem, hogy mostanában többet látjuk popzenészként. mint színészként.
- Valóban, az Álomkép Turné miatt egy ideig több volt az élőzenei koncert, de a színészet sincs parkolópályán, sőt! Április 11-én lesz a bemutatója a Lepkegyűjtő című darabnak, amiben Ágoston Katalinnal játszom együtt. Tegnap is próbáltunk, holnap is dolgozunk a produkción, így aztán rengeteg a munka és én igyekszem egyensúlyt teremteni – magyarázza, majd hozzáteszi, örül, hogy itt, Magyarországon nagy a mozgástér, itt repertoárszínházak működnek, nem úgy mint Bécsben, ahol egy évre le kell valahová szerződni. Azt mondja, attól meg is őrülne.

2015.03.22.
Forrás: Musicalhirek.blogspot.hu

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Szinetár Dóra
 

Albumok

Cikkek

Dalszövegek

Extrák

Életrajz

Fellépések

Interjúk

Képek

Letöltések

Linkek

Szerepei

Szinetár Dóra & Bereczki Zoltán
 

Interjúk

Képek

Linkek

Letöltések

Óra

 

Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!