Bereczki Zoltán & Szinetár Dóra
Menü
 
Kövessétek az oldalt

Facebook
Twitter
Hotdog
Network

 
Bereczki Zoltán
 

Albumok

Cikkek 

Dalszövegek

Extrák

Életrajz

Fellépések

Interjúk

Képek

Letöltések

Linkek

Szerepei

Bereczki Zoltán & Szinetár Dóra
 

Albumok

Cikkek

Dalszövegek

Extrák

Fellépések

Számláló
Indulás: 2007-08-02
 
Hírek

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán a Pomáz Televízióban - videó

  2014.10.12. 11:16

Az utolsó duett koncert előtt Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán nyilatkozott a Pomáz Televízió riporterének. A nyilatkozat után az utolsó duett koncertből láthattok részletet.

Bereczki Zoltán véleménye a Sztárban sztárról

  2014.10.12. 10:55

Bereczki Zoltánnal az ország Boltja Díjátadó Gálán találkoztunk, ahol az internetes vásárlási szokásairól kérdeztük, de emellett a Sztárban Sztár is téma volt. Nyertesként ül a zsűriben, így talán a leghitelesebben tudja a mezőnyt bírálni.

Kiskegyed

  2014.10.11. 10:32

A Kiskegyed című újságban 2 oldalas cikket olvashattok Bereczki Zoltánról akinek még nem sikerült beszerezni az újságot a cikkben elolvashatja.

Sztárban sztár: Vastag Tomi zokon vette a kritikát?

  2014.10.11. 10:21

A Sztárban sztár énekese Bereczki Zoltán kritikájáról beszélt a FEM3 Caféban.

Szinetár Dóra a FEM3 Café című műsorban - Videó

  2014.10.10. 11:29

Szinetár Dórát ma (2014.10.10. Péntek) a FEM3 Café című műsorban láthatjátok. Gyermekkori fotóival érkezett a stúdióba. Aki lemaradt a beszélgetésről a cikkben megnézheti.

Fotó Szinetár Dóra hivatalos Facebook oldaláról és a FEM3Café fotó feltöltései

  2014.10.10. 11:17

A cikkben megnézhetitek a fotókat.

Szinetár Dóra a FEM3 Café című műsorban

  2014.10.09. 22:34

Szinetár Dórát holnap (2014.10.10. Péntek) a FEM3 Café című műsorban láthatjátok. Gyermekkori fotóival érkezik a stúdióba. A műsor kezdete: 9:40 A műsorváltozás jogát a FEM3 fenntartja.

Fellépések időpontjai és helyszínei

  2014.10.09. 22:28

Felkerült Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra októberi és novemberi fellépéseinek időpontjai.
Bereczki Zoltán fellépései:
http://zolidori.gportal.hu/gindex.php?pg=30147357
Szinetár Dóra fellépései
http://zolidori.gportal.hu/gindex.php?pg=34819365

Cigánykerék

  2014.10.09. 22:16

Új bemutatóval kezdte meg a 2014/15-ös évadot a József Attila Színház. Nemcsák Károly társulata egy különleges és izgalmas musicaldrámát, Csemer Géza és Szakcsi Lakatos Béla Cigánykerék című művét állította színpadra.

Bereczki Zoltán kislánya nem lesz "plakátlány"

  2014.10.09. 11:51

Az énekes-színész szeretné, ha Zorka csak akkor kerülne reflektorfénybe, amikor teljesítménye is indokolja.

A teljes cikket a linkre katintva elolvashatjátok:
http://www.hir24.hu/bulvar/2014/10/08/bereczki-zoltan-kislanya-nem-lesz-plakatlany/
A linkért köszönet Dóra Mausznak.

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Szinetár Dóra
 

Albumok

Cikkek

Dalszövegek

Extrák

Életrajz

Fellépések

Interjúk

Képek

Letöltések

Linkek

Szerepei

Szinetár Dóra & Bereczki Zoltán
 

Interjúk

Képek

Linkek

Letöltések

Óra

 

Regisztrálj a szamlazz.hu-n és használj egy kiváló, naprakész számlázó szoftvert akár teljesen ingyen!    *****    ILYEN OLDALT MÉG NEM LÁTTÁL!!! NEM MERED MEGNÉZNI!!! :O ILYEN OLDALT MÉG NEM LÁTTÁL!!! NEM MERED MEGNÉZNI!!! :O HIHETETL    *****    http://littleblackfashion.blog.hu. Minden ami divat!    *****    ARROW OLICITY EGY RAJONGÓI OLDAL FELICITY&OLIVER KAPCSOLATÁRÓL ARROW OLICITY    *****    Térburkolat készítés - Kertépítés - Víz-, gáz- és központifûtés szerelés    *****    Tetõfedés - Kõmûves munkák - Festés - Burkolás - Villanyszerelés - Speciális tisztítás    *****    Dokumentummentés - Helyreállítás - Építés - Bontás - Felújítás - Házépítés - Lakásfelújítás - Generál kivitele    *****    Penészmentesítés - Épületszárítás - Palabontás - Szagtalanítás - Ózonkezelés - Fertõtlenítés - Könyvek tisztítása    *****    Mûszaki eszközök tisztítása - Gépek tisztítása - Koromeltávolítás - Kármentesítés - Tûzkár utáni takarítás - Ért&eac    *****    Tûzkármentesítés - Vízkármentesítés - Azbesztmentesítés - Ipari tisztítás - Bútorok tisztítása - Mûszaki eszközök tisztít&a    *****    {BLOG} - Elõre felnõtté válás útján, ami hót' ziher, hogy tele van buktatókkal - {BLOG}    *****    A tenyeremben a hullócsillagok, mint hunyorító durcás kismadár*-eszmefuttatások egy gimnazista lány klaviatúrájából-KATT    *****    SZÍNHÁZ!!! Békés Pál: A nõi partõrség szeme láttára címû komédiája a Kispesti Vigadóban 2014. október 18-án 19 órakor!    *****    SZÍNHÁZ!!! Békés Pál: A nõi partõrség szeme láttára címû komédiája a Kispesti Vigadóban okt. 18-án 19 órakor!!!    *****    MERCEDES LAMBRE | a VIOLETTALudmila-ja | MERCEDES LAMBRE | a VIOLETTA Ludmila-ja | MERCEDES LAMBRE |    *****    Melyik a kakukktojás? Szombat 15:00-ig írd meg, és nyerj! Ha írásra vagy fotózásra adnád a fejed, nevezz a versenyekre!    *****    ~ Az álmok mindig azért jönnek, hogy elrendezzék a fejünkben azt a sok zûrzavart, amit a napi események okoztak... ~    *****    SZÍNHÁZ!!! Békés Pál: A nõi partõrség szeme láttára címû komédiája okt. 18-án, szombaton 19-kor a Kispesti Vigadóban!    *****    ÁLLATOSPORTÁL,ÁLLATOSPORTÁL,ÁLLATOSPORTÁL,ÁLLATOSPORTÁL,ÁLLATOSPORTÁL,ÁLLATOSPORTÁL,ÁLLATOSPORTÁL,ÁLLATOSPORTÁL,NÉZZ BE    *****    SZÍNHÁZ!!! Békés Pál: A nõi partõség szeme láttára c. komédiája okt. 18-án 19-kor a Kispesti Vigadóban! Infókért katt!!!