Bereczki Zoltán & Szinetár Dóra
Menü
 
Kövessétek az oldalt

Facebook
Twitter
Hotdog
Network

 
Bereczki Zoltán
 

Albumok

Cikkek 

Dalszövegek

Extrák

Életrajz

Fellépések

Interjúk

Képek

Letöltések

Linkek

Szerepei

Bereczki Zoltán & Szinetár Dóra
 

Albumok

Cikkek

Dalszövegek

Extrák

Fellépések

Számláló
Indulás: 2007-08-02
 
Hírek

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Szavazzatok Bereczki Zoltán dalaira!

  2014.10.13. 11:37

A részletekért kattintsatok a linkre:
http://music-daily.hu/2014/10/11/legjobb-magyar-dal-vol-1-szavazz-te-is/
A linkért köszönet Németh Etusnak.

Szinetár Dóra és A Játékkészítő fotó feltöltése

  2014.10.13. 11:26

A cikkben megnézhetitek a fotókat.

Sztárban sztár 2014.- A teljes hatodik adás-Videók

  2014.10.13. 11:09
Aki tegnap (2014.10.12. Vasárnap) lemaradt a Sztárban sztár hatodik adásáról a cikkben megnézeti a teljes adást.

Sztárban sztár 2014. Hatodik adás-Videók

  2014.10.13. 10:46

Aki tegnap (2014.10.12. Vasárnap) lemaradt a Sztárban sztár ötödik adásáról a cikkben megnézeti a produkciókat és a zsűri értékeléseket.

Bereczki Zoltán keményen kritizálta Keresztes Ildikó angol kiejtését

  2014.10.13. 10:36

Keresztes Ildikó a héten Christina Aguilera dalát énekelte a Sztárban sztárban. Az énekesnőt többnyire megdicsérték a mentorok, de a maximalista Bereczki Zoltán nem tudott elmenni szó nélkül Ildikó angol kiejtése mellett.

Bereczki Zoltán: Megtanultam elengedni dolgokat

  2014.10.13. 10:21

Tudni kell akkor abbahagyni és lezárni dolgokat, amikor még teljes szívvel tudja csinálni az ember – vallja Bereczki Zoltán. Aki az elmúlt két évben ezt bizonyította is, miközben új, fontos feladatokat is talált. Most épp a Sztárban sztár zsűritagjaként.

Bereczki Zoltán koncert Miskolcon - Fotók

  2014.10.12. 11:59

A fotókat a cikkben megnézhetitek.

A Játékkészítő hivatalos Facebook oldalának fotó feltöltése

  2014.10.12. 11:51

A fotót a cikkben megnézhetitek.

Bereczki Zoltán koncert az Árkád Budapestben - Fotók

  2014.10.12. 11:41

A fotókat a cikkben megnézhetitek.

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán a Pomáz Televízióban - videó

  2014.10.12. 11:16

Az utolsó duett koncert előtt Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán nyilatkozott a Pomáz Televízió riporterének. A nyilatkozat után az utolsó duett koncertből láthattok részletet.

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Szinetár Dóra
 

Albumok

Cikkek

Dalszövegek

Extrák

Életrajz

Fellépések

Interjúk

Képek

Letöltések

Linkek

Szerepei

Szinetár Dóra & Bereczki Zoltán
 

Interjúk

Képek

Linkek

Letöltések

Óra

 

Szeretnél egy fansub csapat tagja lenni? Ha tudsz mangát szerkeszteni, vagy jó vagy angolból, jelentkezz!    *****    nerd világom. | <3 | nerd világom. | <3 | nerd világom. | <3 | nerd világom. | <3 | nerd világom. | <3 | nerd világom...    *****    Így lehet 36 millió forintod. Nézd meg ebben a videóban!    *****    *OKTÓBERI NYEREMÉNYJÁTÉK* "IDE MINDIG ÉRDEMES BENÉZNI!" Picur Mini ABC Nyitva:mindennap 5-21h-ig Bp. IV. Nádor u. 87    *****    Egymillióan az internetadó ellen - Nemzeti összefogás az internetadó bevezetése ellen. Like-old facebook oldalunkat. - Egymillióan az internetadó ellen - Nemzeti összefogás az i    *****    Regisztrálj a szamlazz.hu-n és használj egy kiváló, naprakész számlázó szoftvert akár teljesen ingyen!    *****    ILYEN OLDALT MÉG NEM LÁTTÁL!!! NEM MERED MEGNÉZNI!!! :O ILYEN OLDALT MÉG NEM LÁTTÁL!!! NEM MERED MEGNÉZNI!!! :O HIHETETL    *****    http://littleblackfashion.blog.hu. Minden ami divat!    *****    ARROW OLICITY EGY RAJONGÓI OLDAL FELICITY&OLIVER KAPCSOLATÁRÓL ARROW OLICITY    *****    Térburkolat készítés - Kertépítés - Víz-, gáz- és központifûtés szerelés    *****    Tetõfedés - Kõmûves munkák - Festés - Burkolás - Villanyszerelés - Speciális tisztítás    *****    Dokumentummentés - Helyreállítás - Építés - Bontás - Felújítás - Házépítés - Lakásfelújítás - Generál kivitele    *****    Penészmentesítés - Épületszárítás - Palabontás - Szagtalanítás - Ózonkezelés - Fertõtlenítés - Könyvek tisztítása    *****    Mûszaki eszközök tisztítása - Gépek tisztítása - Koromeltávolítás - Kármentesítés - Tûzkár utáni takarítás - Ért&eac    *****    Tûzkármentesítés - Vízkármentesítés - Azbesztmentesítés - Ipari tisztítás - Bútorok tisztítása - Mûszaki eszközök tisztít&a    *****    {BLOG} - Elõre felnõtté válás útján, ami hót' ziher, hogy tele van buktatókkal - {BLOG}    *****    A tenyeremben a hullócsillagok, mint hunyorító durcás kismadár*-eszmefuttatások egy gimnazista lány klaviatúrájából-KATT    *****    SZÍNHÁZ!!! Békés Pál: A nõi partõrség szeme láttára címû komédiája a Kispesti Vigadóban 2014. október 18-án 19 órakor!    *****    SZÍNHÁZ!!! Békés Pál: A nõi partõrség szeme láttára címû komédiája a Kispesti Vigadóban okt. 18-án 19 órakor!!!    *****    MERCEDES LAMBRE | a VIOLETTALudmila-ja | MERCEDES LAMBRE | a VIOLETTA Ludmila-ja | MERCEDES LAMBRE |