Bereczki Zoltán & Szinetár Dóra
Menü
 
Kövessétek az oldalt

Facebook
Twitter
Hotdog
Network

 
Bereczki Zoltán
 

Albumok

Cikkek 

Dalszövegek

Extrák

Életrajz

Fellépések

Interjúk

Képek

Letöltések

Linkek

Szerepei

Bereczki Zoltán & Szinetár Dóra
 

Albumok

Cikkek

Dalszövegek

Extrák

Fellépések

Számláló
Indulás: 2007-08-02
 
Hírek
Hírek : Szinetár Dóra énekelt is a Wojtyla Házban

Szinetár Dóra énekelt is a Wojtyla Házban

  2015.05.28. 10:07

Szinetár Dóra a kecskeméti Wojtyla Barátság Központban vendégeskedett. Sikerei mellett életének nehezebb szakaszait is felidézte, például, amikor kétszer elvált és a bulvársajtó nem kímélte.


Szinetár Dóra énekelt is a Wojtyla Házban

Tehetséges, népszerű, kedves, figyelmes és szép – hogy csak néhány jelzőt említsünk mindjárt az elején Szinetár Dóra színésznőről, aki hétfőn a Wojtyla Barátság Központban vendégeskedett, és mindenkit levett a lábáról a program végére tartogatott meglepetésével. Előbb azonban Borzák Tibor újságíró faggatta a híres művészházaspár, Szinetár Miklós rendező és Hámori Ildikó színművész leányát, aki az első szóra elfogadta a meghívást. A beszélgetés elején arról volt szó, hogy 14 éves korában kezdett énekelni, egykettőre tinisztár lett, ekkoriban Nyilas Misit is eljátszotta a Légy jó mindhalálig című darabban, sőt már korábban a Nyomorultakban ugyancsak feltűnt fiúként. 
 
Valamilyen megfejthetetlen oknál fogva még most is megtalálják nadrágszerepek, például Az én és kisöcsém című operettben brillírozik „férfiként” – tegyük hozzá: óriási sikerrel. Dóri két és fél év kihagyás után tért vissza a Budapesti Operettszínházba, ahol remek szerepekkel 
várták. Mindemellett készül egy fergeteges produkcióra, a jövő május végén a Sportarénában bemutatandó Shrek című musicalre, melyben Fionaként láthatjuk.
 
Szinetár Dóra nem csak a sikereiről vallott, hanem életének nehezebb szakaszait is felidézte a beszélgetés során. Mint mondta, kétszer vált el. Hiába döntött határozottan, a szakítás elég sok álmatlan éjszakát okozott számára, főleg akkor, amikor a bulvársajtó is „keresztre feszítette”, nem múlt el nap, hogy ne szerepelt volna a címlapokon. Mára lecsillapodtak a kedélyek és művészi vonatkozásban is új utakat találtak. Érdekes módon a művésznő az utóbbi időben egyre nagyobb indíttatást érez a jótékonykodásra, részt vett a református egyház adventi kampányában, most pedig az éhező gyerekek helyzetének jobbításáért fáradozik több zenésztársával együtt.
 
 Ismert emberek úgy tehetnek érdemben valamit, ha például koncertet adnak és annak bevételét fordítják nemes célokra. Szerencsére a kezdeményezésüket felkarolta a szakminisztérium. Dóri a Wojtyla-közösséget is megajándékozta: ismert slágereket adott elő, sőt megénekeltette a jelenlévőket. Mindenki hamar feloldódott, napfényes pillanatok voltak. Bizonyára így még jobban esett az ebéd, és az is bizonyos, hogy sokáig emlékezni fognak a 
népszerű színésznő látogatására. Búcsúzóul meg is kérdezték tőle: „Dórika, mikor tetszik jönni legközelebb?”


Fotó: Wojtyla

2015.04.30.
Forrás: Mixonline.hu

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Szinetár Dóra
 

Albumok

Cikkek

Dalszövegek

Extrák

Életrajz

Fellépések

Interjúk

Képek

Letöltések

Linkek

Szerepei

Szinetár Dóra & Bereczki Zoltán
 

Interjúk

Képek

Linkek

Letöltések

Óra

 

Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!