Bereczki Zoltán & Szinetár Dóra
Menü
 
Kövessétek az oldalt

Facebook
Twitter
Hotdog
Network

 
Bereczki Zoltán
 

Albumok

Cikkek 

Dalszövegek

Extrák

Életrajz

Fellépések

Interjúk

Képek

Letöltések

Linkek

Szerepei

Bereczki Zoltán & Szinetár Dóra
 

Albumok

Cikkek

Dalszövegek

Extrák

Fellépések

Számláló
Indulás: 2007-08-02
 
Hírek
Hírek : BeZo: Létezem!

BeZo: Létezem!

  2015.05.27. 17:49

SZÍNHÁZTEREM Sajátos atmoszférateremtő képességgel rendelkezik Bereczki Zoltán, aki Álomkép című koncertturnéjának bajai állomására várta rajongóit május 6-án, a Városi Színházterembe.


BeZo: létezem!

A népszerű musicalszínész a közel kétórás koncert idejére visszatért eredeti, popzenész mivoltához, és saját dalai mellett ifjúkori nagy kedvenceiből is hozott egy csokorravalót, közönsége örömére. A kapcsolatteremtés már az első percekben létrejött: az énekes kedves mosolya és közvetlensége megtette hatását, és mivel ezúttal nem hangzott el semmilyen tiltás fotók készítésére, sűrűn villogtak is a telefonok, készültek a felvételek. Kihagyhatatlan helyzetek pedig bőven adódtak, hiszen Zoli szívesen jött le a színpadról, ült be a nézők közé, járta és táncolta körbe a nézőteret. Színpadi mozgása sem akármilyen teljesítmény, ez pedig nem csak a Michael Jackson-blokknál mutatkozott meg, amikor hűen imitálta a jellegzetes Jacko-táncot, de hihetetlen energiával, szinte egy percig meg nem állva táncolta, bulizta végig a produkcióját. Saját (elhangzott) bevallása szerint nehézséget okozott neki egy helyben állni az egyik Demjén-dal előadása közben, amit ráadásul hangban és gesztusokban is hozott, akárcsak Presser, Zorán és Katona Klári figuráját.
A koncert sztárvendégeként Veress Mónika Nika is előadott néhány dalt, a közönség őt is nagy szeretettel fogadta, akárcsak a zenekart, akikkel a művész már évek óta koncertezik, így összeszokott csapatként tettek meg mindent a minél jobb hangulatú koncert érdekében.  A 80-as évek slágerei és az R-Go dalok összeállítása is szépen illeszkedett a repertoárba. A közönség kétszer tapsolta vissza kedvencét, a ráadásból természetesen nem maradhatott ki a legnagyobb slágernek számító Kerek egész, a legvégén pedig egy közös szelfi is készült a lelkes rajongókkal.
Egy átlagos (esős) szerda estén közel két órán át élő zenét hallgatni kedves, nagyon képzett és felkészült előadótól, biztos feltöltődést jelent. Bereczki Zoltán nem ígért teljesíthetetlent, mindössze egy kedvező energiákat aktiváló, kikapcsolódásra tökéletesen alkalmas estét, ennek pedig maradéktalanul eleget is tett.
Sándor Boglárka

2015.04.07.
Forrás: Baja.hu

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Szinetár Dóra
 

Albumok

Cikkek

Dalszövegek

Extrák

Életrajz

Fellépések

Interjúk

Képek

Letöltések

Linkek

Szerepei

Szinetár Dóra & Bereczki Zoltán
 

Interjúk

Képek

Linkek

Letöltések

Óra

 

Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!