Bereczki Zoltán & Szinetár Dóra
Menü
 
Kövessétek az oldalt

Facebook
Twitter
Hotdog
Network

 
Bereczki Zoltán
 

Albumok

Cikkek 

Dalszövegek

Extrák

Életrajz

Fellépések

Interjúk

Képek

Letöltések

Linkek

Szerepei

Bereczki Zoltán & Szinetár Dóra
 

Albumok

Cikkek

Dalszövegek

Extrák

Fellépések

Számláló
Indulás: 2007-08-02
 
Hírek
Hírek : Szinetár Dóra volt a vendége a Wojtyla Háznak

Szinetár Dóra volt a vendége a Wojtyla Háznak

  2015.05.26. 09:31

A Wojtyla Ház pódiumának hétfői vendége volt Szinetár Dóra, Jászai Mari-díjas színész, énekes. Először az intézményvezető, Molnár Zoltán bemutatta a művésznőnek a Karol Wojtyla Barátság Központ életét, tevékenységét.Elmondta, hogy naponta 100-120 rászoruló kap itt meleg ételt, de a közösségteremtés is fontos része az itt folyó munkának. Így van alkalma a Wojtyla Ház vendégeinek megismerni népszerű előadókat, a közélet szereplőit. Ma a művész családba született Szinetár Dórával beszélgetett Borzák Tibor újságíró az ebédre érkezők társaságában. Szinetár Miklós Kossuth-díjas rendező és Hámori Ildikó Kossuth-díjas színésznő lánya már gyermekkora óta a színpadon él. A régi Rock Színházban játszott a Nyomorultak, a Légy jó mindhalálig, az Anna Karenina és a Miss Saigon című musical-ekben. 14 éves kora óta énekel. 2001 óta a Budapesti Operettszínház tagja. A legkedvesebb szerepei felidézését követően megajándékozta a házba betérőket: énekelt nekik olyan dalokat, amelyek a legközelebb állnak hozzá. A szokásoknak megfelelően Szinetár Dóra is segédkezett az ebéd felszolgálásában. 

A cikkhez tartozó videót a linkre kattintva megnézhetitek:
http://kecskemetitv.hu/sa_hirek/i_kecskemet_2/i_szinetar_dora_volt_a_vendege_a_wojtyla_haznak_105198/t_Kecskem%C3%A9t%20-%20Szinet%C3%A1r%20D%C3%B3ra%20volt%20a%20vend%C3%A9ge%20a%20Wojtyla%20H%C3%A1znak/#prettyPhoto

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Szinetár Dóra
 

Albumok

Cikkek

Dalszövegek

Extrák

Életrajz

Fellépések

Interjúk

Képek

Letöltések

Linkek

Szerepei

Szinetár Dóra & Bereczki Zoltán
 

Interjúk

Képek

Linkek

Letöltések

Óra

 

Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók    *****    Párásodik a lakás? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Konyhai páraelszívók kicsit másképp, mint mások - FAVI    *****    Részletes 20-25 oldalas személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,ha érdekel, kattints és nézz körül nálam!!!    *****    A Hundredmoors célja az, hogy hiánycikknek számító LGBTQ+ témákkal színesítse a magyar blogszférát.