Bereczki Zoltán & Szinetár Dóra
Menü
 
Kövessétek az oldalt

Facebook
Twitter
Hotdog
Network

 
Bereczki Zoltán
 

Albumok

Cikkek 

Dalszövegek

Extrák

Életrajz

Fellépések

Interjúk

Képek

Letöltések

Linkek

Szerepei

Bereczki Zoltán & Szinetár Dóra
 

Albumok

Cikkek

Dalszövegek

Extrák

Fellépések

Számláló
Indulás: 2007-08-02
 
Hírek
Hírek : Szinetár Dóra volt a vendége a Wojtyla Háznak

Szinetár Dóra volt a vendége a Wojtyla Háznak

  2015.05.26. 09:31

A Wojtyla Ház pódiumának hétfői vendége volt Szinetár Dóra, Jászai Mari-díjas színész, énekes. Először az intézményvezető, Molnár Zoltán bemutatta a művésznőnek a Karol Wojtyla Barátság Központ életét, tevékenységét.Elmondta, hogy naponta 100-120 rászoruló kap itt meleg ételt, de a közösségteremtés is fontos része az itt folyó munkának. Így van alkalma a Wojtyla Ház vendégeinek megismerni népszerű előadókat, a közélet szereplőit. Ma a művész családba született Szinetár Dórával beszélgetett Borzák Tibor újságíró az ebédre érkezők társaságában. Szinetár Miklós Kossuth-díjas rendező és Hámori Ildikó Kossuth-díjas színésznő lánya már gyermekkora óta a színpadon él. A régi Rock Színházban játszott a Nyomorultak, a Légy jó mindhalálig, az Anna Karenina és a Miss Saigon című musical-ekben. 14 éves kora óta énekel. 2001 óta a Budapesti Operettszínház tagja. A legkedvesebb szerepei felidézését követően megajándékozta a házba betérőket: énekelt nekik olyan dalokat, amelyek a legközelebb állnak hozzá. A szokásoknak megfelelően Szinetár Dóra is segédkezett az ebéd felszolgálásában. 

A cikkhez tartozó videót a linkre kattintva megnézhetitek:
http://kecskemetitv.hu/sa_hirek/i_kecskemet_2/i_szinetar_dora_volt_a_vendege_a_wojtyla_haznak_105198/t_Kecskem%C3%A9t%20-%20Szinet%C3%A1r%20D%C3%B3ra%20volt%20a%20vend%C3%A9ge%20a%20Wojtyla%20H%C3%A1znak/#prettyPhoto

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Szinetár Dóra
 

Albumok

Cikkek

Dalszövegek

Extrák

Életrajz

Fellépések

Interjúk

Képek

Letöltések

Linkek

Szerepei

Szinetár Dóra & Bereczki Zoltán
 

Interjúk

Képek

Linkek

Letöltések

Óra

 

Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!